Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Contacteer ons

Home delivery

Menu

U staat niet graag elke avond in de keuken?  Toch kiest u liefst voor afhaalgerechten met verse ingrediënten? Dan is de menukaart van Pizza Saint Vero uit Brugge voor u de ideale oplossing! Hier vindt u een uitgebreide selectie van aan huis geleverde snacks. Alle gerechten worden met zorg en de beste ingrediënten klaargemaakt. Al meer dan twintig jaar maakt Pizza Saint Vero verse snacks om af te halen of deze worden aan huis geleverd. Geniet in Brugge en omstreken van het gemak van onze home delivery!

Meer info

Klassiekers uit de steenoven

De afhaalpizza van Saint Vero is beroemd en berucht in Brugge en omstreken! De steenoven bewijst al meer dan twintig jaar trouwe dienst. Heerlijk krokante pizza's, volgens de typische Italiaanse stijl, worden dagelijks bereid. Van traditionele pizza's zoals pizza Margherita tot moderne varianten als vegetarische pizza. In het ruime en vers bereide aanbod van Pizza Saint Vero is er voor elk wat wils. Weinig inspiratie? Kijk dan zeker ook de promoties na! Wekelijks zijn er meerdere aanbiedingen van het afhaalrestaurant Pizza Saint Vero in Brugge.

Meer info

Een uitgebreide menukaart

U hebt meer zin in een verse pasta aan huis geleverd? Ook hiervan kunt u een uitgebreide selectie terugvinden in het afhaalmenu. Net zoals de pizza's, of alle andere gerechten van Saint Vero, worden pasta's ook met de meest verse ingrediënten klaargemaakt. Voor een snelle snack aan huis geleverd, kiest u voor een lekkere pita. Liever een gezonder gerecht? Dan biedt Pizza Saint Vero een ruime selectie aan salades, steeds met marktverse groentjes klaargemaakt.

Alle gerechten kunnen worden afgehaald in het restaurant of worden aan huis geleverd in Brugge en omstreken. Bestel nu!

Contacteer ons