Twintig jaar traditionele pizza
uit de steenoven in Brugge

Contacteer ons

Pizza Saint Vero

Ons verhaal

In Brugge en omstreken is afhaalrestaurant Pizza Saint Vero al jaren een begrip. Centraal staat de grote steenoven die letterlijk en figuurlijk warmte afstraalt. Hierin wordt al meer dan twintig jaar fantastische pizza gebakken. De steenoven geeft de pizza zijn typische krokante korst. De enige echte manier om traditionele Italiaanse Pizza te maken. Flinterdunne deeg, verse ingrediënten en even kort bakken in de steenoven.

De menukaart van Pizza Saint Vero heeft een grondige evolutie gekend. Waar vroeger hoofdzakelijk afhaalpizza was te verkrijgen, is daar stelselmatig een grotere selectie aan home delivery gerechten bijgekomen. Liefhebbers van pasta of verse salades kunnen zeker hun gading vinden in het afhaalmenu. Maar ook pita, met verse groentjes, is te verkrijgen als meeneemgerecht.

Meer info

Goedkoop en makkelijk

Het afhaalrestaurant, Pizza Saint Vero in Brugge, hanteert sowieso steeds scherpe prijzen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Dat bewijzen ook de verschillende acties die het restaurant wekelijks biedt. Neem hiervoor zeker even een kijkje op de pagina met promoties. Laat uw bestelling thuis leveren in Brugge en omstreken. Geniet van het gemak en de lage prijzen van Pizza Saint Vero.


Laat u verrassen door het aanbod aan afhaalpizza, pita, pasta of salades. Alle gerechten worden al ruim twintig jaar met veel zorg bereid. Bekijk het uitgebreide menu, met zowel traditionele gerechten als nieuwe, gedurfdere combinaties. Daarnaast kunt u ook steeds zelf uw pizza of pasta samenstellen. Het afhaalmenu bestaat volledig uit verse ingrediënten, Pizza Saint Vero maakt alles vers klaar op bestelling.

Meer info

Wacht niet langer, bel nu om uw bestelling te plaatsen en geniet van de heerlijke thuisgeleverde pizza, salade, pasta of pita van Pizza Saint Vero in Brugge.

Contacteer ons